Stmelte tým na kouzelném místě

23. June 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Teambuildingy jsou klíčovým prvkem každé úspěšné firmy. Nabízejí nejen příležitost ke zkvalitnění pracovního prostředí, ale také posilují vztahy mezi zaměstnanci a podporují spolupráci. A mohou být také skvělým pozvbuzovákem nálady zaměstnanců po návratu z prázdnin do klasického pracovního procesu! 

Farma Noe

Dokonalé místo, nádherné ubytování, postel jako z pohádky a vynikající snídaně. Tento penzion, kousek od Moravského krasu, nabízí ubytování až pro 23 lidí. Po celodenním programu si můžete odpočinout ve venkovním vyhřátém sudu. Farma nabízí také se zúčastnit krmení zvířátek a vydělat si stájovky – peníze platné na farmě a v několika okolních restauracích. Na Farmě Neo se zkrátka nudit nebudete. 

Hotel Panská Zahrada

Panská Zahrada vznikla na místě bývalého hospodářského statku, jenž kdysi dodával své produkty na sousední zámek. Majitelé zde vybudovali hotel s důrazem na přátelský přístup a vynikající gastronomii z domácí produkce. Těšit se můžete také na wellness zónu s bazénem, saunou i vířivkou. Hotel je navíc pouze 20 minut od Prahy, ubytuje až 51 lidí a pro teambuilding doporučujeme využít místní konferenční místnost nebo soukromí salonek na společnou večeři.

Smilovický Mlýn

Kousek od Prahy se nachází také Smilovický Mlýn, který se pronajímá celý až pro 22 lidí, takže pro teambuilding jak dělaný. Dominantou celého statku je profesionální kuchyň pro ty největší šéfkuchaře a společenská místnost s krbem a promítacím plátnem. Dalším unikátem statku je jednoznačně stodola, ve které můžete relaxovat, cvičit jógu, hrát ping-pong nebo ji použít jako pódium či taneční parket. V chladných dnech se můžete těšit na wellness - po prohřátí v sauně či vířivce na vás čeká ochlazovací káď a nebo rovnou rybník!

Rezidence Za Vodou

Rezidence za Vodou nabízí dva domy snů - Ledňáček & Vážka, ve kterých se vyspí celkem až 20 lidí. Kromě plně vybavených kuchyní nabízí také podkrovní hernu se sedacími vaky, stolními hry či Xboxem. Oba domky mají také prostornou terasu, kde na vás čeká příjemné posezení a výhled po okolí. V slunečných dnech se můžete zchladit v bazénu se slanou vodou. Ledňáček nabízí venkovní vířivku a Vážka saunu.

Roubenka Kamennka 

Místo, které jsme si pro teambuilding vybrali my sami. Nová roubenka postavená přímo u lesa na kraji malebné vesnice Kamenná Lhota u Borotína je místem pro relaxaci a trávení rodinné dovolené, ať ji plánujete prožít aktivně nebo si jen odpočinout. Zahradě dominuje koupací jezírko se slanou vodou a terasa s posezením a grilem, které jsou hlavními místy pro venkovní pobyt. Můžete využít i kout s posezením u ohniště a trampolínu. Další sportovní aktivity si užijete na travnaté ploše, kde si zahrajete badminton, nohejbal, fotbálek, petangue, kroket a také si můžete zastřílet z luku na slaměný terč nebo si zaskáčete na trampolíně.

SILVERSTONE Living

Luxusní wellness rezort uprostřed podkrkonošské přírody. Místo, které si každý zamiluje pro jedinečné kouzlo a energii, nabízí nejen nevšední zážitky a výjimečnou atmosféru, ale především naprosté soukromí a klid. V Silverstone Living vás čeká vynikající kuchyně, ochutnávka vín z domácí vinotéky a další zážitkové programy jako například jízda na koni. Odpočinou si můžete ve wellness & spa pod širým nebem, na masáži nebo v solné jeskyni. A teplé dny doporučujeme strávit ve venkovním areálu, kde se nachází několik ohnišť a grilů, venkovní bar, altán s posezením, ovocná zahrada i velká louka.

 

Jaké místo bude to “vaše”? :)

Similar articles