Předvánoční číslo magazínu AMAZING je na světě

6. December 2021
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Konečně je tady nový AMAZING! Opět jsme zapojili všechny své síly, um a nadšení, abychom vám přinesli inspirativní, svěží, již třetí číslo, které bude vašim společníkem v časech zimních, svátečních, v časech u teplého svařáku a době, kdy bilancujeme a těšíme se na nové věci. A právě čas je ústředním tématem tohoto vydání.

„V Amazing magazínu tentokrát ČAS hraje hlavní roli. Znáte ten pocit, kdy se vám vlečou i vteřiny, a jindy zas měsíce uběhnou jako okamžik. Všechno záleží na tom, jak moc vás baví a zaměstnává to, co děláte. Jak moc při tom dokážete na čas zapomenout. Přesně to se nám stalo i při práci na aktuálním čísle magazínu AMAZING. Přejeme vám, abyste svůj čas naplnili stejným nadšením a vším, co vám přináší radost, a žili přesně takové příběhy, jaké si přejete,“ vzkazuje všem čtenářům šéfredaktorka Amazing, Kateřina Černá.

 

Oslovili jsme výjimečné lidi, našli pozoruhodné projekty i umělecké počiny a navštívili nejkrásnější místa nejen naší země. Otevřete svůj nový Amazing magazín a nechte se vtáhnout do světa designu s talentovanými tvůrci ryze českých bot, pozorujte svět hledáčkem fotografa Miloše Nejezchleba a mimo jiné s námi navštivte unikátní architektonické sňatky mezi historií a budoucností. Zpovídali jsme pro vás osobnosti, jejichž práce a život přináší inspiraci, motivaci i pomoc nespočtu lidí. Překvapí vás nejen příběh jednoho z hlavních hráčů na poli české filantropie a zakladatele projektu Donio, Davida Procházky, ale i akční svět investigativního novináře Janka Rubeše.

 

Svátky se točí kolem jídla, a tak se kolem něj točíme i my. Na vaše chuťové buňky zaútočí fenomén My Cooking Diary, food blog a série kuchařek, za kterými stojí fantastická Kateřina Saint Germain. Autor Čechy tolik milované Gastromapy, Lukáš Hejlík, stejně jako v předchozím vydání přináší tipy na své oblíbené kavárny, které jsou více než jen místem, kam si zajdete na kafe. Mimochodem výborné mají v síti pekáren a kaváren Zrnko Zrnko. Proč lidé stojí na jejich chleba a koláče fronty pochopíte, až poznáte jejich spoluzakladatele Ondřeje Kuchaře.

I tentokrát vás vezmeme na báječná místa. Jedním z nich je třeba chalupa pro náročné Medvědí skála nebo na první pohled zarážející, na druhý však dechberoucí Sýpka Arnoštov. Přinášíme vám pět tipů na nejlepší wellness v Beskydech, do kterým můžete jako dárek pozvat své nejbližší díky Amazing Voucheru. Vycestujeme i za česká humna na divoké a nedotčené Faerské ostrovy.

 

Zimní vydání AMAZING v sobě skrývá mnohem víc! Nechte se inspirovat všemi jeho stránkami a zajděte si pro ten svůj na jedno z mnoha prodejních míst nebo si ho objednejte na našem webu, kde si můžete rovnou udělat „amazing“ celý rok a předplatit si magazín na 12 či 24 měsíců. 

Redakce AMAZING vám přeje kouzelnou zimu, poklidné svátky a optimistický vstup do roku 2022. Nezapomeňte si v něm udělat čas na místa, lidi a zážitky, které vás nepřestanou udivovat.

Similar articles