Neskutečných amazing 10 let!

30. September 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Težko se tomu chce věřit, ale projekt kouzelných míst je na scéně už 10 let. Celou tuto dobu doporučuje místa na ty nejkrásnější dovolené a výlety. Amazing Places vytvořil jedinečný prostor pro sdílení inspirace, který posunul úroveň ubytovacích zařízení o pomyslný level dál. I díky komunitě sledujících, kteří hledají stále unikátnější místa, kde strávit romantický víkend nebo týden s přáteli, se hotely, penziony i malé glampingy začaly kvalitou rovnat místům, na která jsme ještě před pár lety byli zvyklí jen za západními hranicemi.

Za poslední dekádu se toho kolem tohoto projektu událo tolik, že bylo třeba všechny ty zlomy a úspěchy oslavit. Uspořádat ale tak velkolepou oslavu nebylo vůbec jednoduché. "Při přípravě jsem si říkala, jak jsem šťastná, že 10 let už nikdy víc slavit nebudeme a takovou oslavu organizujeme jen jednou. Teď, když vidím ty reakce a vím jak skvělé to bylo, bych si ten kolotoč plánování dala klidně znovu", říká Katie Harcubová Brand & Social Media Manager °Amazing Places .

Ale protože Amazing Places a lidi, kteří se kolem něj sdružují, rozhodně nejsou žádní suchaři, dali dohromady s týmem z brněnského Nebálu pompézní párty, která vyrazila dech nejednomu z tisíce hostů. O této partičce jde v Brně i mimo něj dost slyšet, stojí totiž za většinou kreativních a populárních konceptů v Brně. Lepší a odvážnější parťáky na organizaci večírku desetiletí si tým Amazing Places nemohl přát!

Party se tentokrát konala v Brně a podle ohlasů majitelů kouzelných míst to bylo skvělé rozhodnutí. Spousta našich partnerů totiž pochází z jižní Moravy, blíž než do Prahy to ale na večírek měli i místa ze Slovenska, Rakouska i Polska. Brno nám proto dovolilo se potkat po čase s přáteli, kterým to za námi do Prahy ne vždy vyjde, za což jsme moc vděčni. 

“Chcel by som celému týmu Amazing Places vyslovit velku poklonu. Bolo to výrazně nad očakavaním a som velmi rád, že sme si s manžekou spravili volno a vyrazili na výlet do Brna”, reagoval majitel Chaletu Bledule. Spokojená byla ale naštěstí i místa, která to do Brna měla o trošku dál. “Musím vám poděkovat, že dokážete vytvořit tak skvělou atmosféru a sdružovat kolem sebe neskutečně milé lidi. Moc jsme si to užili a byli jsme nadšení”, zmiňují Hotel Kouty. "Bylo to fenomenální! Přejeme ať kolem vás panuje stále tak super atmosféra. Ať vás ten neskutečný elán, co kolem šíříte, nikdy neopustí. Ať vše, do čeho se pustíte je jedna velká jízda", přejí do dalších let Roubenky na stráni.

Bez hlavního partnera akce, kterým se stala značka inovativních a elegantních zařízení na zahřívání tabáku Ploom, by ale většina nápadů zůstala na papíře. Díky stejnému naladění pro unikátní momenty bylo možné společně vytvořit tento nezapomenutelný večer. Tým Ploomu pro návštěvníky nachystal mimo jiné tajnou chillout zónu, kam si bylo možné odejít odpočinout od divokého programu na stagi i mimo ni.

Podobná místa a zákoutí vyhledávali postupně všichni, kdo se chtěli alespoň na chvilku schovat a užít si chuť neskutečných jídel, která připravil šéfkuchař Jan Punčochář a šikovní kuchaři z týmu Butcher´s. Bez přehánení si pochutnali úplně všichni - milovníci masa, ryb, mexika, asie i sladkého. Pokud si ale představujete, že se během celého večera nabízel nudný catering, jste na omylu. Šéfkuchař Punčochář si připravil gastro cooking show s originálním grilem Big Green Egg a Butcher´s servírovali plátky selátka grilovaného před halou Zbrojovky. Jeho vůně se areálem rozlíná možná ještě teď!

Co by to ale bylo za párty, kdyby se nedalo připít si skvělými drinky! Pro přípitek se nejlépe hodilo šampaňské G.H. Mumm od Pernod Ricard nebo prosecco od Lavite, jejichž vína můžete nově ochutnat v prodejně nedaleko pražského Masarykova nádraží. Po celý večer pak bylo možné hasit žízeň naším oblíbeným pivem Proud, skvělými víny od mladého vinařství z Veselí nad Moravou Dog in Dock nebo novým projektem Amazing Places NIO Coctails, který jsme vám přihodili do dárkové tašky, abyste jej mohli ochutnat doma v klidu. 

A protože se snažíme být co nejvíce inkluzivní i pro ty, kterém alkohol buď nic neříká, přijeli autem nebo se ho na čas museli vzdát, domluvili jsme se s našimi karlínskými sousedy z Le Patio, kteří do Brna přivezli ty nejlepší limonády pro dlouhé letní večery z italské rodiny Perrier. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na voňavou italskou kávu Hausbrandt, která nám pomohla užít si program až do ranních hodin.

A co bylo možné během celého večer zažít? Kromě degustace jídla a pití také let horkovzdušným balonem s Habalonem, ze kterého bylo možné prohlédnout si celý areál a vidět celou párty z nadhledu. Velká fronta byla také na herní automat s lákavými cenami, jehož výtěžek šel na dobrou věc. Ve venkovní části roztancoval postávající skupinky live jukebox, který hrál na přání s takovou energií, že se jejich přívěs houpal v rytmu. No a pro ty nejodvážnější byla nachystána možnost si vtisknout tento speciální večer do kůže napořád a to tetováním! Anebo se nechat zvěčnit instax fotkou - pro ty, co se bojí jehel :-).

Legendární oslava končila pro každého v jiné fázi. Někteří hosté museli odejít po vystoupení Emmy Smetany a Jordana Haje, po kterém jsme si po krátkém proslovu Petra Kotíka společně připili na dalších 10 let. Někteří mohli zůstat na fenomenální koncert Kapitána Dema následovaného Miss Petty a ti nejšťastnější a nejméně unavení si užili půlnoční překvapení a protancovali se společně s DJkama z Brna do dalšího dne. 

Ať už ale návštěvníci odešli kdykoliv během večera a noci, neodešli s prázdnou. A to díky štědrosti firem jakou je například Manufaktura, které nám pomohly naplnit dárkové tašky pro všech tisíc hostů. Děkujeme také našim parťákům z Volva, že nám všem pomohli se rychle a bezpečně dostat elektrickými auty do hotelů.

A co dodat na závěr? Snad jen pár slov od Kamily Bouškové, Brand Manager iWant Apple Premium Partner/Smarty BRANDS, díky které byla na akci možnost si vyzkoušet nejnovější iPad. "Oslava byla skvěle organizovaná a nabídla bohatý program plný inspirativních momentů, až po závěrečný večírek, vše bylo promyšleno do detailů. Setkala jsem se s mnoha inspirativními lidmi a sdílela zkušenosti s ostatními milovníky krásných a neobvyklých míst. Navíc samotné prostředí, kde se akce konala, podtrhovalo ducha Amazing Places – elegantní, stylové a přátelské. Oslava 10 let byla opravdu nezapomenutelná a těším se, co přinesou další roky. Děkuji Amazing Places za tento zážitek a přeji mnoho dalších úspěšných let! Bylo to zkrátka #Amazing. Děkuji."  A my také děkujeme. Vám všem.

Similar articles