KVIFF 2024: V centru dění díky Imperial Apartments

12. July 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

S kým z vás jsme měli to štěstí se potkat na KVIFF 2024? A jaké se vám líbily filmy?

Festivalový vír a filmové zážitky

Hlavní cenu, Křišťálový glóbus, si letos odnesl britský dokument "Náhlý záblesk hlubších věcí". A český film "Vlny" od Jiřího Mádla vyhrál diváckou cenu, z čehož máme velkou radost, protože jsme pro něj sami hlasovali. Mimo to jsme si vychvalovali komediální thriller “Jiný muž” a asi vás moc nepřekvapí, že jsme nevynechali ani dílo Vladimíra 518 o o stigmatizované předrevoluční architektuře z let 1958–1989

Imperial Apartments: Oáza klidu uprostřed dění

Po dlouhém dni plném filmů, rozhovorů s vámi a sledování hvězd červeného koberce nám nabídly perfektní zázemí apartmány, které jsou synonymem luxusu a pohody. Imperial Apartments se nacházejí v historické budově, která kombinuje starosvětskou eleganci s moderním vybavením. Jste v centru dění a přitom v nerušeném klidu a soukromí. Máte k dispozici prostorné pokoje, pohodlné postele a úchvatný výhled na Karlovy Vary. A co nás dostalo? Herní konzole! Letní bouřky vás tu tak vůbec nerozhodí a zábavu do ošklivého počasí máte zajištěnou. 

Vary nejen filmové

Karlovy Vary během festivalu mají skvělou atmosféru, musíme se ale přiznat, že mimo něj je máme mnohem radši. Během léta se můžete v klidu projím po lázeňské kolonádě, ochutnat minerální prameny nebo navštívit slavné lázeňské domy bez toho, abyste se museli vyhýbat davům lidí. 

Pro milovníky přírody jsou v okolí krásné procházky a túry v okolních lesích, například k rozhledně Diana, odkud je nádherný výhled na celé město. A pokud máte rádi sport, vyzkoušejte si golf na některém z místních hřišť. Za 20 minut autem můžete nasedat na lanovku směr Klínovec, kde zažijete adrenalin v těch nejlepších bike trailech.

Pokud budete chtít spíše relaxovat, legendární venkovní bazén s termálními prameny a vybaveným saunovým světem Saunia je hned za rohem od apartmánů.

Místní gastro-scéna vás také mile překvapí, hned pod apartmány najdete skvělou indickou restauraci, v okolí je také italská a španělská kuchyně. Baví nás místní hospůdky s perfektně ošetřeným pivem a progresivním lístkem. Nezapomeňte navštívit také Muzeum Jana Bechera a ochutnat originální karlovarskou Becherovku.

Je toho dost, co ve Varech objevit. Vše zajímavé objevíte pěšky a v případě výletů jste hned na cestě. Těšíme se příště!

Similar articles