Kam na podzimní prázdniny?

Week before
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Zjistili jste s překvapením, že léto už je nenávratně pryč a už se kvapem blíží podzimní prázdniny? Nezůstávejte doma a zažijte s dětmi výjimečných pět dní na krásných místech od Znojma až po Cvikov. Je jen na vás, jestli si vyberete hotel s wellness nebo zvolíte penzion pro aktivní dovolenou na kolech. Vyberte si z míst, kde mají poslední říjnový víkend volno, ale pozor, rychle se plní, tak s rezervací neotálejte!

Dog in Dock

Nedaleko Uherského Hradiště vzniklo dokonalé místo pro všechny, co milují víno a skvělou gastronomii. To ale neznamená, že děti budete muset nechat doma, naopak! Tady jsou na malé objevitele perfektně připraveni. Pokud si chcete nechat poradit, kam se vydat a co podniknout, podívejte se na speciálně vytvořenou interaktivní mapu vinařství, kterou najdete na jeho internetových stránkách. Na té nechybí zámecký park, veřejné koupaliště, hřiště na discgolf, ale také hvězdárna.

Old Town Ostrava

Pokud máte chuť na objevování nového města, vyzkoušejte Ostravu. Je plná malých, krásných kavárniček, hospůdek, na dosah ruky máte park, uličky v centru města stojí za to, se po nich při západu slunce procházet. Apartmány Old Town Ostrava vás opravdu překvapí. Jakmile zavřete dveře apartmánu, jako byste se ocitli někde na samotě u lesa, přitom jste stále v centru dění.

Green Deer Premium

Nebo vyražte za hranice k polským sousedům! Zakopane patří mezi proslulé tatranské resorty a oprávněně - je ideálním výchozím bodem pro nenáročné toulky krásnou přírodou, ale i solidní vysokohorské výzvy, lyžařské vyžití na upravených sjezdovkách či skialp ve volném terénu. K tomu všemu nabízí i pestrou paletu společenského a kulturního vyžití. V aparthotelu Green Deer se zdařilým způsobem v praxi snoubí pojmy "eko”, “smart” a “cosy“, je tedy do posledního detailu promyšlen tak, aby hostům nabízel maximální komfort a zároveň byl šetrný k prostředí, a to vše při použití nejnovějších technologii. Interiér dvanácti apartmánů navrhli majitelé pečlivě a s láskou tak, jako by v nich sami měli bydlet. Najdete zde vybavení uznávaných polských i zahraničních designových značek, které dohromady tvoří útulný i hravý celek.

Palace Apartments

Milujete Špindlerův mlýn? Naprosto vám rozumíme. Zkuste při jeho návštěvě tentokrát ubytování v hotelu, kde se natáčel film Homolka a tobolka. Po procházce po horách nebo cyklistickém výšlapu si užijete odpočinek ve finské sauně, parní kabině nebo bylinkové aroma sauně. Samozřejmě nechybí ani ochlazovací bazének, relaxační zóna, vířivka a výběr masáží. Tak hurá do Špindlu!

Uroczysko Siedmiu Stawów & Spa by L’Occitane

Nedaleko oblíbené Vratislavi se uprostřed polí a luk ukrývá renesanční perla v podobě pečlivě zrekonstruovaného zámku Uroczysko Siedmiu Stawów. V citlivě zrekonstruovaných historických prostorách ze 16. století vznikl čtyřhvězdičkový hotel, jehož chloubou je nejen výjimečné genius loci, ale také prvotřídní SPA. Pod křídly renomované francouzské kosmetické značky L'Occitane zde navíc vzniklo první vzorové SPA by L'Occitane v Polsku. Ve spojení s unikátní atmosférou zámku a jeho krásným, klidným okolím je místem dokonalého odpočinku a prvotřídní péče.

Hotel Aplaus

V nádherné Litomyšli je neméně krásný hotel Aplaus jen pár kroků od historického centra. Vyrazte s dětmi za kulturou, ukažte jim místní zámek se zahradami, zámecké sklepení, rodný byt Bedřicha Smetany a odpoledne se běžte projít do přilehlých lesů na procházkou. Je možné, že zjistíte, že ještě pořád rostou!

Hotel Passage

Užijte si výlet do jednoho z nejzábavnějších českých měst. Brněnské Hotel Passage nabízí vše, co pro pohodlné prázdniny budete potřebovat. Dokonalé snídaně, yoga studio a umístění nedaleko centra, kam můžete vyrazit do galerie, kavárny nebo jen tak na procházku do parku na dětské hřiště. Už máte sbaleno?

Stará Pekárna

Jste fanoušky architektury, designu a přehnané množství barev a doplňků vás ruší? Máme místo přesně pro vás - znojemský penzion v měšťanském domě ze 13. století. V této architektonické perle vládne bílá, pocit lehkosti a čistoty. Minimalistickému interiéru dodávají útulný pocit původní dřevěné podlahy a sem tam odhalené cihlové zdi. Vezměte děti do Znojma a ukažte jim krásy jižní Moravy.

Apartmány Kocourek

Na Vysočině najdete pravděpodobně naše nejkouzelnější místo pro rodiny s malými děti. Majitelé Jitka a Víťa vytvořili v Kocourově Lhotě místo pro všechny, co touží po zábavném a bezpečném místě pro své malé neposedy. Pro ně tu nechybí trampolíny, prolézačky, kolotoč ani bazén. Přijeďte nalehko, apartmány jsou plně vybavené pro vaše pohodlí.

Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój

Na sever od Orlických hor, pouhých 50km od českých hranic se uprostřed malebné krajiny a bohatých lesů ukrývá dokonalost jménem Hotel SPA Dr Irena Eris Polanica Zdrój. Elegantní, důstojný, luxusní… připraven s noblesou přivítat ty nejnáročnější hosty. Pět hvězdiček pocítíte všude kolem sebe - ve vysoce komfortních pokojích, stylových interiérech, komplexní nabídce SPA, ale i v nádherné okolní přírodě.

Chateau Mcely

Pokud toužíte po luxusním odpočinku, zvolte dnes už proslulý spa hotel ve Mcelích. Uvolněte se ve voňavých lázních, usínejte v těch nejlepších pokojích, vstupte do gastro nebe v restauraci Piano Nobile. Chateau Mcely jsou rodinnou firmou a jako taková podporují pobyt všech členů rodiny, dokonce i těch čtyřnohých. Naložte celou bandu do auta a užijte si nezapomenutelný retreat na zámku s obrovským anglickým parkem.

Hausboaty Ypsilon Golf Liberec

Rádi byste dětem vymysleli zajímavý program, ale zároveň se nechcete vzdát své oblíbené hry mezi 18 jamkami? V tom případě jsou pro vás hausboaty v Jizerských horách to pravé. Na vodní překážce u jamek 9, 10 a 11 najdete toto zábavné ubytování na vodní hladině, které vám nabídnou nový zážitek z netradičního bydlení v hausbotu. Nemusíte se bát, že byste přišli o skvělou hotelovou gastronomii. Místní golfová restaurace s terasou má krásný výhled na hřiště a panoramata Jizerských hor.

U Hrádku **** Superior

Jen pár kroků od vstupu do Národního parku Podyjí najdete krásný penzion manželů Řehořových. Užijte si podzimní klid plný barev, krásné chvíle pod hvězdami v zahradě a šimrající ranní rosu posetou po celé zahradě. Vyberte si pokoj s výhledem do zahrady podle stylu a barvy, která s vámi nejvíce souzní a ulehněte do jedněch z nejpohodlnějších postelí. Pokud vám počasí bude přát, doporučujeme projet cyklotrasu Greenway Praha-Vídeň mezi vinicemi. Nebo zůstaňte U Hrádku a nechte děti užít si místní prolézačky. 

Hotel Kleis

Stále ještě neobjevené Lužické hory jsou domovem jednoho z nejlepších piv u nás. Ubytujte se v Pivovaru Cvikov a užijte si hotelové pohodlí se vším všudy. Jen pár kroků od ubytování vede spousta turistických tras na přilehlé kopce, ze kterých je krásný výhled do krajiny. Výlet si můžete udělat i do nedalekého Nového Boru, kde objevíte historii českého sklářství. Vyrazte do Cvikova, vy si tu užijete degustaci piva a děti vyjímečnou snídani s legendárními lívanečky!

Více míst, kde mají na podzimní prázdniny stále ještě volno najdete zde. Moc si to užijte!

Similar articles