Dobročinná aukce silvestrovského pobytu na Hidden Retreat

2. October 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Každý rok je to to samé. S blížícím se koncem roku se na podzim většina z nás začne zaobírat myšlenkou, kde a jak by mohla strávit Silvestra. Možností je nespočet a takto dopředu bývá těžké si vybrat. Uvažujete nad chatou s přáteli, výletem do teplých krajin, nebo byste nejraději zůstali doma a dívali se na oblíbený film?

Máte štěstí, letos si všechna tato rozhodování ušetříte. Závěr roku 2024 strávíte na jednom z našich nejkrásnějších glampingových míst. Tedy pokud budete mít štěstí při přihazování na dobročinné aukci na portálu Aukro. Pro ni se rozhodli majitelé jednoho z našich nejvíce vybookovaných míst - Hidden Retreat, kteří výtěžek darují projektu Fuck Cancer, kterého jsme i my hrdým partnerem. Ambasadorem výzvy je naše oblíbená influencerka Sharlota, která se neváhala zapojit a dala o akci vědět skrze své sociální sítě.

Tento vysočinský skvost předloni vyhrál cenu Amazing Places za glamping roku, můžete si tak být jisti, že zklamáni odsud rozhodně neodjedete. Luxusní cabin leží na tajném místě jen pár kroků od lomu, který budete mít po celou dobu pobytu pro sebe. Kdy naposledy jste se budili s výhledem na klidnou vodní hladinu a usínali s pohledem na oblohu plnou hvězd díky absenci světelného smogu?

Projděte se ke kouzelnému místu lesem a nalaďte se na dobrodružství ve dvou, které vás čeká v obklopení stromů. Jakmile projdete dřevěnou bránou, otevře se před vámi dechberoucí panorama zatopeného žulového lomu. Ten vznikal desetiletí dnes již nepředstavitelně těžkou lidskou dřinou a energie akumulovaná v každé skále a kameni je zde cítit dodnes. Užijte si samotu a genius loci tohoto unikátního místa.

Abyste si dosyta užili sebe sama a odpočinuli po měsících celého hektického roku, je tu pro vás nachystaná sauna s modřínovou fasádou, která se vznáší přímo na vodní hladině. Pochází z rukou architektů ateliéru HRA a patří mezi ty nejkrásnější v Česku. Horká sauna ale není to jediné, co vám pomůže se naladit na nový rok. Vytápěný cedrový sud s horkou vodou je jako stvořený pro hodiny hlubokých rozhovorů nebo společného mlčení.

Na protější straně lomu je koupací molo a lesní pláž s lehátky a hamakou, kam svítí slunce skoro celý den. Pokud není lom zamrzlý, doplujete tam pohodlně na lodičce a můžete si třeba vychutnat podvečerní sklenku vína.

Má cenu dodávat ještě cokoliv dalšího? Věřte nám, že odsud se vám nebude chtít odjíždět. Přihoďte na dobročinnou aukci a spojte pomoc druhým s krásným zážitkem. A pokud plány na oslavy Silvestra už máte pro letošek vyřešené, darujte výlet do Lipnice nad Sázavou někomu blízkému na Vánoce. Zaručeně mu uděláte velkou radost. A nám také.

Similar articles