Kouzelná místa pro jóga retreaty

21. June 2024
Preview photo in the page header. The image is part of the site structure and could be connected to the content.

Jóga je více než jen cvičení, je to cesta k nalezení rovnováhy a klidu v dnešním hektickém světě. K mezinárodnímu dni jógy jsme tak pro všechny, kteří touží uniknout z městského shonu a ponořit se do ticha přírody, vybrali několik kouzelných míst, která nabízejí perfektní prostředí pro jógové pobyty. Tato místa nejsou jen o cvičení jógy – načerpáte zde novou energii a užijete si  pohodu v krásném prostředí.

Ať už hledáte malebnou chalupu, luxusní cottage, prostorný penzion nebo historický statek, vydejte se na cestu za harmonií, klidem a novými zážitky v srdci přírody, kde každý nádech a výdech budou kroky k vašemu lepšímu já.

Chaloupka Dvě Sestry

Pokud hledáte místo, kde se klid snoubí s přírodní krásou, Chaloupka Dvě Sestry v kopcích mezi Jizerskými horami a Krkonošemi je tím pravým. Tato malebná chalupa nabízí jedinečný prostor pro maximálně osm hostů, což ji činí ideální pro menší skupiny či rodinné retreaty. Čeká na vás příjemné ubytování s důrazem na detail, kde každý koutek dýchá osobitou atmosférou. Ať už plánujete ranní meditace na zahradě nebo večerní posezení u krbu, Chaloupka Dvě Sestry vám poskytne vše, co potřebujete pro relaxaci a regeneraci. 

Bohemian Cottage

Tento malý penzion v Českém Švýcarsku je ideálním místem pro ty, kdo hledají soukromí a luxus v přírodním prostředí. Toto stylové ubytování poskytuje prostor až pro 19 lidí a s sebou můžete vzít i svého pejska. Díky kombinaci moderního designu a útulného interiéru je každý okamžik v Bohemian Cottage zážitkem. Využít můžete i soukromé hodiny jógy, která vede majitelka, nebo privátní relaxační a wellness zónu se saunou, vířivkou a venkovním koupacím sudem.

Penzion Na Kmíně

Penzion Na Kmíně ve Středočeském kraji kombinuje tradiční kouzlo s moderními pohodlími. Ubytuje až 33 lidí, takže je ideální pro větší joga retreaty. Kromě komfortního ubytování nabízí tento bývalý statek nádherné zahrady a tak i ideální prostředí pro jógu na čerstvém vzduchu. Nově je možnost využít také jógovou místnost, která je i plně vybavená cvičebnými pomůcky. 

Hotel Passage 

Dopřejte si nadstandardní služby v tepajícím srdci města Brno. Charisma interiéru i exteriéru hotelu doplňují umělecké instalace talentovaných tvůrců. V prostorách hotelu na vás kromě vybaveného fitness a jóga sálu bude promlouvat umění od umělců, kteří se věnují malbě, sklu a instalacím. Po spánku na skvělých postelích vám bude odměnou dokonalá odpočatost a hlavně bohatá bufetová snídaně.

Statek Salajna

Statek Salajna v Západních Čechách je jako vystřižený z pohádky. Tento statek s více než dvousetletou historií a kapacitou až 40 osob nabízí útulné a stylové prostředí, které je ideální pro větší jóga retreaty. Statek poskytuje ideální podmínky pro relaxaci s prostornou zahradou a útulnými vnitřními prostory, kde se můžete věnovat józe, meditaci nebo jednoduše odpočívat. Místo je navíc pet friendly, takže zde můžete strávit čas i se svými pejsky.

Jaké místo očarovalo vás? Další místa vhodná k relaxaci i aktivnímu odpočinku najdete na našem webu

Similar articles